nl

Verkoop

Het domein "L'épi bleu" is gelegen aan de rand van het Provençaals dorpje Allemagne-en-Provence. De eigendom ligt in een rustige groene omgeving, op een perceel van 3.387 m².

Op het prachtig gelegen terrein bevinden zich drie afzonderlijke woongelegenheden, namelijk villa en studio "L'épi bleu" en gîte "Le ciel bleu".

Klik op de iconen hieronder om meer foto's te zien en praktische informatie te lezen.

De villa "L'épi bleu" beschikt over een ruime woon- en eetkamer met open haardvuur en een volledige geïnstalleerde keuken met eethoek. Verder zijn er vier ruime slaapkamers waarvan twee op de benedenverdieping en twee op de bovenverdieping, twee badkamers en twee toiletten, een was- en bergplaats en een groot atelier met diverse mogelijkheden.

De leefruimte en de keuken geven uit op het prachtige zuidgerichte zonneterras met het verwarmde en verlichte zwembad in vrije vorm.

Aan de achterzijde van de villa bevindt zich de uitgeruste studio bestaande uit een leefruimte met open keuken en aangrenzend terras, badkamer met douche en een afzonderlijke slaapruimte.

De gezellige en functionele gîte "Le ciel bleu" is gelegen naast de villa en bestaat uit een woonkamer met prachtig aanpalend terras, open keuken, een badkamer met douche, een toilet en drie slaapkamers.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere wagens.

De woningen zijn volledig instapklaar en het terrein is prima onderhouden. Alle meubilair en uitrusting worden bij voorkeur mee overgenomen.

De verschillende woningen beschikken tezamen over zestien slaapplaatsen en bieden bijgevolg tal van uiteenlopende woon- en exploitatievormen. Momenteel worden de villa en de studio samen verhuurd als vakantiewoning en de gîte gebruikt voor eigen huisvesting. Het domein is zeer geschikt om met verschillende gezinnen samen te wonen of om als eigen vakantieverblijf te gebruiken.

"L'épi bleu" werd in eigen beheer meer dan tien jaar succesvol verhuurd en beschikt over een eigen verhuurwebsite die door de koper kan worden overgenomen. Veel families en vrienden hebben met volle teugen genoten van hun vakantie in L'épi bleu. De fijne herinneringen en getuigenissen spreken voor zich.

Privacy is verzekerd dankzij de ligging van het domein aan het einde van een doodlopende weg. De villa is opgericht op een lichte helling en biedt mooie uitzichten op de omgeving.

De eigendom is gelegen in het zuiden van het departement Alpes-de-Haute Provence, nabij de wondermooie "Gorges du Verdon" en tal van pittoreske dorpjes.

verkoopprijs: € 720.000

Hebt u vragen of wenst u bijkomende informatie? Klik op onderstaande knop.